Category: Hvor tidligt kan man se kønnet Herlev

Profeterne i evighedsfjorden vipdaters

Med Profeterne i Evighedsfjorden har dansk litteratur fået en ny, monumental kulturmøderoman, der kan gå hånd i hånd med Jakob Ejersbos. ”Naluara” siger grønlænderne til danskerne - og fortæller at det betyder ”Det ved jeg ikke”. Men måske betyder det faktisk ”Rend mig i røven”. Læs om Profeterne i Evighedsfjorden (Gyldendal paperback) - roman. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt.

Videos

Kim Leine - Profeterne i Evighedsfjorden

Profeterne i evighedsfjorden vipdaters - PRISER

Artikel: 5 litterære trends i Analysen handler om Valdemarsdag Skrevet af Jane Østgaard S Der kommer skib én gang om året. Kim Leine har tidligere vakt berettiget opsigt med sine to romaner Kalak ogTunu, baseret på sin egen tid i Grønland som sygeplejerske med. Med Profeterne i Evighedsfjorden har dansk litteratur fået en ny, monumental kulturmøderoman, der kan gå hånd i hånd med Jakob Ejersbos. Læs om Profeterne i Evighedsfjorden (Gyldendal paperback) - roman. Udgivet af Gyldendal. Bogen fås også som E-bog, Lydbog eller Brugt.

Profeterne i evighedsfjorden vipdaters - grunden

Skrevet af Kathrine Sørens Leines anden roman Valdemarsdag udkom i og udspiller sig i førkrigstidens København og bygger på forfatterens egen slægtshistorie. Men længere inde i landet lurer et oprør.

0 comments on Profeterne i evighedsfjorden vipdaters

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Næste side »