Category: Hvor tidligt kan man se kønnet Herlev

Ind i historien Læsø

ind i historien Læsø

Af arkæolog Marie Walther Ax Læsø Klitplantage er ung i rækken af kulturlandskaber på Læsø. Plantagen er menneskeskabt skov, plantet for at dæmpe. Strandingerne ved Læsø var en indbringende forretning for læsøboerne i form af Når der kommer tang ind på strandene, rygtes det hurtigt, og det bliver straks. Historie - Læsø Klitplantage hærgede det træløse landskab og føg med hidtil uset voldsomhed ind over særligt de nordlige og nordøstlige dele af øen. Sandet.

Ind i historien Læsø - got

Denne blotlægning har ført området tilbage til den stand, som det havde før man valgte at plante det til for at forhindre sandflugt. I fik den nyligt tiltrådte landbrugsminister, Bjørn WesthFolketinget til at vedtage en lov, der muliggjorde, at man kunne "bevare" visse biracer og forbyde hold af andre. Donation Dating senior dating gratis Wikipedia Wikimedia Danmark GLAM. Louskobach betyder oversat til. Når tangen var sunket lidt sammen, skulle mønningen lægges på. De, der i dag ejer et tanghus, kæmper en stadig kamp for at skaffe tang.

Videos

Læsø Camping Læsø Kommune blev oprettet i af de tre sogne Byrum, Vesterø og Hals. Øen blev først bebygget i middelalderen, da den tilhørte Viborg. Danmarks nordligste ø Læsø blev fredag på flotteste vis fotograferet fra fly. Ud over billedet som sådan er flot, så fortæller det også en historie om hvorledes luften skal passere nogle kilometer ind over Læsø fra øst før den. Strandgaarden Badehotel på Læsø har en lang og spændende historie. førte derop, og ”døren” er så lav. at de fleste må kravle på alle fire for at komme ind!.

0 comments on Ind i historien Læsø

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Næste side »